Rólam

Gyerekkorom óta folytatok valamilyen alkotó tevékenységet. A lakberendezés iránti szenvedélyem már egészen fiatalon kialakult, bújtam a magazinokat és minden ötletes megoldást, inspiráló részletet megfigyeltem. Az akkori szobámat időről-időre újra berendeztem, függönyt és ágytakarót varrtam, és mintákat festettem a bútorokra.

Középiskolás koromban jött az új szenvedélyem, az üvegfestés. Számomra az üvegművészet vált a megfelelő kifejező eszközzé, minden létező üvegtárgyra festettem valamit, a poharakon, tálakon át az üvegajtókig. Ekkor elérkeztem arra a pontra, hogy már kevésnek találtam azt, hogy „csak” dekorálom az üres üvegtárgyakat és inkább arra vágytam, hogy magam készíthessem őket. Így találkoztam a Tiffany lámpa és síküveg készítési technikával és az ólomüvegezéssel. 2005 óta az üvegmozaik készítés mellett újabb és újabb kreatív díszítő technikákat tanultam meg, alkotásaimmal számos képzőművészeti kiállításon vettem részt.

Egyetemi éveim mellett régi álmom megvalósításába kezdtem, mikor 2010-ben lakberendezőként végeztem, majd a konyhatervezés és a bútorok világában mélyedtem el. Ezen idő alatt sokféle lakberendezési problémával találkoztam, amikből cikkeim témáit merítem és próbálok megoldást nyújtani ezek kiküszöbölésére.

Kézműves Otthon – amitől egyedi lesz a lakás!

Kert Noémi
Lakberendező