Rólunk

A Kézműves Otthon a lakberendezés iránti szenvedélyből indult 2014-ben. Az évek során elkészített rengeteg kreatív tárgy, bútor és dekoráció arra sarkallt minket, hogy megosszuk másokkal is a kreativitásunkat.

Időről-időre belekezdünk egy önálló vagy közös projektbe, mint férj és feleség. Sőt, ahogy cseperednek a fiaink, ők is egyre többször kiveszik részüket a kézműveskedésben.

Minden ötletes megoldást és inspiráló részletet megfigyelünk a világban, amit később egy-egy design tárgy készítésénél felhasználunk.

A családi házunk építése és annak berendezése szerencsére sok lehetőséget biztosított, hogy képzeletünk szárnyalhasson! Örömmel mondhatjuk, hogy közös otthonunknak alig akad olyan pontja, amit nem saját készítésű bútor vagy dekoráció díszít.

Számtalan technikát kipróbáltunk és űzünk rendszeresen: üvegfestés, ólomüvegezés, gravírozás, bútorasztalosság, mozaik készítés, falburkolás, kreatív falfestés, varrás, kárpitozás és még sorolhatnánk…

Szeretnénk inspirációt adni Neked, hogy úgy alakíthasd a körülötted lévő környezeted, hogy jól érezd magad benne. Ötleteinket felhasználva vágj bele Te is egy kreatív projektbe és élvezd a munkád gyümölcsét.

Kézműves Otthon – amitől egyedi lesz a lakás!

Noémi & Zsolt

A Kézműves Otthon szerzői