10 legjobb örömanya ajándék ötlet!
Ajándék ötletek

Örömanya ajándék ötletek – TOP 10

Közös utatok most kezdődik a pároddal, de szüleid, édesanyád akkor is melletted áll majd, ha már kirepültél a családi fészekből. Háláld meg neki a sok gondoskodást és lepd meg egy köszönőajándékkal. Ha nincs ötleted, mit adhatnál böngészd végig örömanya ajándék tippjeinket.

Az esküvő napja csak rólatok szól, de egy sose lehetsz elég hálás szüleidnek, hogy felneveltek és eljutottál idáig. Szánjatok egy kis időt ennek megünneplésére is, akár a ceremónia vagy a lagzi alatt, vagy másnap. Köszönjétek meg egy kis meglepetéssel édesanyátoknak a segítséget, biztosan nagyon jól fog esni neki!

Az összegyűjtött ötletek között különböző nagyságrendű meglepetéseket találsz, válaszd ki ami legjobban passzol anyukád ízléséhez.

1. Virág

A leggyakoribb. A virágcsokortól kezdve a cserepes virágon át a virágboxokig. Kombinált változatban bonbonnal vagy más finomsággal kiegészítve. Ha az esküvői virág dekorációkkal együtt rendeled, biztosan nem feledkezel meg róla a nagy kapkodásban. A ceremónia alatt pedig át is adhatod.

Az élő virág mulandó dolog, ha szeretnéd, hogy évek múltán is legyen egy emléke anyukádnak erről a pillanatról, akkor gondozásmentes, örök virágot, virágdekorációt keress.

« A 4 »

2. Ékszer

Egy kis fülbevaló, egy ásványkarkötő, egy közös medál – bármelyiket is választod, biztosan örömmel fogja viselni. Ha az ékszertartóba egy kedves idézet, saját szöveg is szerepel még nagyobb lesz a hatás.

3. Gravírozott örömanya ajándék

Bármilyen régi fotót, szöveget, grafikát bele lehet gravíroztatni üvegtárgyba, vagy annak felületére. Lehet egy közös képetek a szerelmeddel, mely jelzi, hogy új családot alapítotok, de te mindig anyukád gyermeke maradsz. Gravírozni lehet pohárra, vázára, üvegnehezékre, kulcstartóra stb.

4. Képkeret

Szuper ötlet a fotókból álló montázs! Egészen a baba korodtól a felnőtté válásodig be tudja mutatni az életed. Az is nagyon frappáns ötlet, ha szerveztek egy titkos fotózást az esküvő előtt és ezeket a soha nem látott fotókat teszitek rá az új képre. Az újdonság varázsa nagyon fog tetszeni mindenkinek!

5. Ajándékszett

Kevésbé érzelmes, de annál praktikusabb. Az örömanya ajándék szettben lehet megszokott desszert és kozmetikum páros vagy állhat az egész csokor szappanrózsából.

6. Hímzett ajándék

A névreszóló meglepetés mindig nagy öröm a megajándékozottnak. Egy hímzett díszpárna, neszeszer vagy kistáska segítségére lesz anyukádnak a mindennapjaiban. Egy hímzett zsebkendő, pedig jól jön majd az esküvőn!

7. Mézeskalács

Tudtad, hogy reneszánszát éli manapság a mézeskalács? Már nem csak a karácsonyi ünnepkörhöz tartozik, bármilyen alkalomra lehet egyedi mézeskalács figurát rendelni. Ha nem örömanya ajándék lesz, a násznépnek is választhatod. A nevetek, az esküvő dátuma vagy csak egy ifjú pár jelképe lehetne rajta. A meghívott vendégek megehetik vagy elvihetik magukkal emlékbe.

8. Mandala

Ha spirituális beállítottságúak vagytok, akkor nem kell bemutatni nektek a mandala pozitív tulajdonságait. A jeles alkalomra válassz szeretet, családi béke mandalát. Mi az ablakba lógatható üvegdíszre szavazunk, de faliképtől kezdve bármilyen más mandala is szuper örömanya ajándék.

9. Egyedi vers

Elmondhatod saját gondolataidat szavakban is, mintha csak Oscar díjátadón lennél. Ha a rímfaragás nehézkesen menne, felkérhetsz egyedi versírót is a feladatra. A jól sikerült költeményt kinyomtatva, bekereteztetve pedig át is adhatod.

10. Közös élmény

Nem tárgyi jellegű meglepetésen gondolkodsz? Legyen akkor élmény ajándék. Menjetek el közösen egy különleges programra, lányos anyukáknak egy közös frissítő masszázsra vagy szépítő kezelésre. Fiús anyukák pedig például kiállításra, sétahajózásra. Találj ki olyan programot, ahová mindig is szerettetek volna elmenni.

Reméljük sikerült ihletet adni az örömanya ajándék választáshoz! Az esküvőtökhöz ezúton is gratulálunk!

Még több fényképes ötlet esküvő témában a Pinteresten!

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük